E-uri 2. Istorie.

S-a dus şi istoria.

Vremea s-a mai înzdrăvenit, a ieşit soarele care s-a cam bătut cu norii dimineaţă, dar acum s-a stabilit undeva pe cer. Totuşi, meteorologii se încăpăţâneaţă să prelungească codul galben de ploi, avem cod roşu de inundaţii pe Siret iar Dunărea nu-şi mai încape în…albie. E minunat! Oamenii din judeţ se plimbă prin propriile curţi cu bărcile, iar drumul naţional…îl arată „colo, unde-i apa mai mare!”
.
Proba de istorie a fost mai…lungă decât mă aşteptam. Nu grea, ci mult mai complicată, pentru că au abordat un subiect despre care am avut foarte mult de scris. Ceea ce m-a revoltat a fost faptul că în sala unde am fost repartizată nu s-au ştampilat foile de examen. Am rămas dinadins printre ultimii, deşi îmi terminasem lucrarea, în aşteptarea comisiei cu ştampilele, dar minunea nu s-a întâmplat. O altă chestie care m-a scos din sărite a fost dezinvoltura supraveghetorilor în a culege răspunsuri de la cei care scriau şi de a le spune celor care…se relaxau pe scaune în faţa lucrării. Mai multă mârlănie şi bădărănism ca la examenul ăsta n-am întâlnit la nicio altă probă..şi am fost la destule, dar până la urmă, e vorba despre o altă practică mult susţinută în Ţara Chiorului!

Noi să fim sănătoşi şi să ne citim cu bine şi după ultima probă!

Later Edit. Mi-am dat seama ca n-am scris ce subiect a picat:)) E vorba despre diplomatie si conflict intre secolele XIV-XVIII, o tema a naibii de stufoasa..

Anunțuri

About Anca G.

O "nenorocită" şcolită în filologie şi rock, care a "fumat" pentru prima oară scrisul când n-a mai avut unde să adune revolta.

Posted on 30 Iunie 2010, in D'ale sunetului. Bookmark the permalink. 14 comentarii.

 1. sa fie 14 ca sa nu ne poarte ghinion

 2. @:)), dani, asta a fost cea mai tare pe ziua de azi…bafta si tie pe la ce dai:)

 3. spui ca nu se mai cunoaste geografia exact a tarii din pricina schimbarilor aduse de inundatii:D

 4. @dani, la geografie:| de asta chiar ca mi-e frica

 5. maine la ce dai sunetule? 🙂

 6. Ce-i drept, avand in vedere ca tema asta s-a dat si la cei din sesiunea speciala, ma asteptam la …altceva. Nu mai usor, ci mai degraba un subiect mai succint. Sa fie mai putin de scris. In fine, am ametit eu anii si tratatele care cum au fost, da am reusit sa scot si eu doua pagini cu chiu cu vai. Sper la un 8. Multa bafta in continuare! Ce-a fost mai greu a trecut!

 7. Chiar mult 😐 400 de ani de conflicte si tratate de pace :))

 8. hmmm…la voi poate fu lejer in sala, dar eu daca incordam un muschi putin mai mult sau daca intorceam capul 5 grade stanga/ dreapta deja eram atentionat. mno, tecuciul, ultimul bastion al dreptatii :))

 9. doamne, ce usor fu la mate m2 … sper sa iau un 9 50 pe acolo 8-> chiar peste sper :))) si iti urez bafta pt vineri …..eu am bio 11-12 … sper sa fac pe acolo, ca mi-am cam pierdut noptile rezolvand variante….

 10. @Ionut, eu am alta problema – depasesc spatiul:)) adica oricat de necunoscut mi-ar fi subiectul, nu ma pot abtine sa nu scriu mai mult decat ar trebui:))@Bobo, valeu,mami…si cand ma gandesc ca mie mi-e frica de impartirea de la geografie:|

 11. unei prietene ale mele i s-a parut chineza ceea ce am avut eu de facut la mate, dar sentimentu' a fost reciproc dupa ce am vazut eu subiectul ei de la istorie… sunt in viataaaaaa!!! iuhuuu!!! :D:D:D

 12. mi s-a parut un subiect foarte naspa. cand am vazut ce a picat nu stiam de unde sa scot doua pagini :)) pana la urma, am reusit. cu putin noroc ce-i drept :p

 13. @dani, :)) stai sa vedem rezultatele. Am avut de vorbit despre democratie si conflict intre secolele 14-18. Mi s-a parut mult.

 14. fecilitations! ce sub ai avut? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: