Plouă cu de toate în ţara Chiorului

Ne-a plouat de ne-a rupt şi prognoza meteo spune că o să ne mai plouă până azi pe la 4 seara (e duminică, 27 iunie), ne-a inundat şi Prutul şi Siretul şi Dunărea de ne-au rupt (aţi văzut imagini pe la televizor cu forţele de ordine improvizând diguri din saci de nisip, sau pe cele din nord de unde îi evacuau pe bieţii oameni din calea apelor), ne-au tăiat de ne-au rupt – salariile părinţilor şi pe viitor şi pe-ale noastre (dacă cumva suntem noi cei mai nenorocoşi oameni din lume), ne iau, în semn de solidaritate, de oriunde pot, ne bagă taxe pe taxe, pentru că până şi taxele trebuie să fie taxate în ţara Chiorului şi a Pinguinului ! Dacă tot sunt porniţi pe desfiinţări de naţii, propun să ne pună cianură în pâine, ar scăpa mai repede de noi, repede şi în linişte, că s-a văzut că nu le place gălăgia.  

Scuzaţi-mi ieşirea.

Ia ghiciţi ce vine săptămâna viitoare! Vine bacul, da, aţi ghicit. Dar nu-i nicidecum un motiv de supărare, pentru că ce are un început, are şi un conţinut, care de altfel este extrem de scurt – numai o săptămână – şi mai ales un sfârşit! Lumea se întreabă peste tot despre presimţiri în legătură cu subiectele care au o probabilitate mai mare să cadă luni, miercuri şi vineri, la probele deja celebre ale bacului. Eu spun că nu cred nimic, că m-aştept, ca la fiecare examen, la ceva complet inutil şi absolut ambiguu. Aseară îmi zicea mama că pe foaia aia păcătoasă de A4 va scrie o cerinţă care nici nu-mi trece prin minte, aşa că am avut un moment în care am rugat toate lucrurile care se plimbă prin mintea mea să stea în poziţie de drepţi la prezenţă, ca să văd ce lipseşte, dar mi-am revenit. Am conchis că nici nu mă interesează, şi că surpriza e mai bine să rămână surpriză.
M-am uitat de câteva ori pe lecţii şi sunt cât de cât împăcată cu gândul că pot abera pe orice subiect chiar mai mult de două pagini. Hei, guess what! N-am niciun stres.
După bac, adică săptămâna viitoare, vine continuarea poveştii Josephinei aşa că vă rog frumos, ca un sunet veritabil, să nu daţi colţul în faţa foii cu subiecte ca să puteţi citi întregi continuarea.  

Mult succes tuturor!

Anunțuri

About Anca G.

O "nenorocită" şcolită în filologie şi rock, care a "fumat" pentru prima oară scrisul când n-a mai avut unde să adune revolta.

Posted on 27 Iunie 2010, in D'ale sunetului. Bookmark the permalink. 13 comentarii.

 1. ha … soru-mea m-a crezut moarta :))) … ha ,uite ca n-a scpapat de mine :))))…si uite ca am picat pe subiecte …la noi se vorbea foarte mult de tema familiei , ceva intre "Morometii" si " enigma Otiliei"….

 2. @Neydamn, exact asta urmaresc si eu – sa nu ma stresez prea mult si sa-mi pastrez buna dispozitie:) Multumesc pentru urari, sper s-auzim intr-adevar de bine:)) Macar de la bac, daca din alta parte nu se poate

 3. @dani, mie Maitreyi mi s-a parut scarboasa..sau poate sunt eu rasista, dar multora le-a placut. In ceea ce priveste basmul, nici eu nu l-am citit:)) – halal copilarie – in schimb am citit comentariul si mi-a folosit in procesul "aberarii".Chiar asa, doua pagini acolo ai aberat si tu? Macar sa-ti dea punctajul pentru redactare, 14 puncte din 30. Nu-i de ici de colo;) Da` las ca nu iei tu numai 7

 4. doua chestii n-am citit in liceu: Maitrey si Harap Alb. ;))mama masii de treaba, 7 iau!

 5. Imi place noua tema, iar despre BAC, hmm sa il iei cu brio si have fun! Intotdeauna sa faci lucrurile in asa fel incat sa te distrezi!Sa auzim de bine!

 6. @dani, si tie:) si tuturor:))@Humu, te-ai intors? ce fain! hai, ma ca eu cred ca s-a descurcat, a dat usor. fata de scenariile tragi-comice pe care mi le facea maica-mea, mie mi s-a parut foarte usor.

 7. bafta..e oraa… 11.07 deci sorumea creca dadu deja coltu si i se canta vesnica pomenire :))te`ai pregatit bine, sa`nteleg?

 8. mult mult baft 😀 avem cu totii nevoie ;))

 9. bai, bafta si tie, desi nu cred ca ai nevoie:)bine ca macar tu esti calma:)))

 10. @worsak, mersi frumos pentru ambele urari:)(stii cat am luacrat la ea s-o modific?:)) tare capoasa-a mai fost – asa ca mine:))

 11. Ohh..ce tema draguta ai pus,sa o porti sanatoasa sunete :PTin pumnii pt bac!

 12. spor la aberat sunetule! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: