Leapşa de la Tanti (Kyky)

Am primit mai demult de la Tanti o leapşă pe care am tot amânat-o: cinci situaţii în care am ajutat pe cineva. Timpul a fost însă de partea mea- au venit alegerile, şi aşa am găsit un subiect pentru o postare. A venit sf. Andrei şi aşa am mai găsit un subiect şi pentru un articol, şi pentru un desen. Apoi am mai ascultat nişte Stones, ţipetele Deliei (probabil credea ntă pentru zilele oraşului meu…) şi cantitatea aia de falsitate din boxele digeite…mă rog, ştiţi cum e cu gusturile. Chestia e că m-am cam ferit de leapşa asta, dar acum mi-am luat inima-n dinţi şi încep:
1.        
1.     1. În primul rând, nu cred că eu sunt în măsură să spun de câte ori am ajutat pe cineva. Ajutor în bani n-am avut cum să ofer  (decât poate vreun 5-10 mii pentru biletul de autobuz/plata maxi-ului pentru vreun drum prin oraş) pentru că nu prea mă interesează chestiunile băneşti, deocamdată. Poate am mai dat vreo gumă/creion/pix/radieră/cd/alte minuni utile şi mai ales inutile.
2.      2.   Ajutor în sfaturi. M-am lăsat de sportul ăsta acum ceva timp, când am realizat că oricâte sfaturi ai da unui om, oricât ai încerca să-l convingi de riscurile unei acţiuni, el tot cum îl taie capul face. Şi de ce să nu recunosc? Aşa fac şi eu…
      3. Mă gândesc..da..
     4. Încă mă gândesc, Tanti, jur…
     5. M-am gândit. Poate am ajutat prin tăcere sau prin, prin alinări sau prin palme, prin atitudini, prin proteste, nu ştiu. Şi nici n-aş vrea să ştiu. Ştii ce, Tanti..ia fă tu leapşa asta mai întâi ;))
 S-o dau mai departe? Să n-o dau? Nici eu nu ştiu..rămâne la latitudinea voastră…
Anunțuri

About Anca G.

O "nenorocită" şcolită în filologie şi rock, care a "fumat" pentru prima oară scrisul când n-a mai avut unde să adune revolta.

Posted on 3 Decembrie 2009, in D'ale sunetului. Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. e f greu cu astfel de lucruri. Cel mai greu e sa te autoapreciezi. Si ceeel mai mare greu e sa spui cat bine ai facut… si da. e nevoie de mult curaj. pt ca nu-i bine nici sa te semetesti (se duc naibii toate faptele bune) nici sa spui ca n-ai facut nimic. In genere mi se pare ca te-ai scos onorabil. Eu ma gandeam mai ales la trecut bunicute pe zebra (lucru pe care nici eu nu l-am facut niciodata)… dar am aflat ca exista si altfel de ajutor. Poate ca… cine stie. N-om fi uitati chiar de tot in lumea asta.

  2. imi place punctul 4.cand l'am citit mi'am si imaginat :)) tu,spunand cuvintele alea…ma amuza :))

  3. offf, faci tu ce faci si te eschivezi ca nenea ala fara suvita. oricum, dragut din partea ta ca "te-ai gandit"…cred ca si eu ma mai gandesc daca o sa fac leapsa sau nu…poate, depinde…:))

  4. @bobo, dada..cred ca-i singura leapsa pe care-am facut-o pe jumatate:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: